Parochiefeest Gaverke 16/09

Op 16 september 2017 ging het parochiefeest in de parochiezaal en d’Onderpastrie van het Gaverke weer door. We beleefden een topavond met 205 mensen die kwamen eten en drinken en genieten van de verbondenheid onder de mensen van het Gaverke. Dit is een heel mooie stijging ten opzichte van de voorbije jaren.

Vroeger in dit jaar moesten we afscheid nemen van Maurits Gheysels die vele jaren de coƶrdinator van het feest was. De bewegingen van het Gaverke – Chiro, Femma, KWB – sloegen de handen in elkaar om zijn inzet opvolging te laten krijgen. Dit is wonderwel geslaagd. We zijn alle medewerkers van de bewegingen en de parochiezaal heel dankbaar.

Door de opbrengst kunnen de parochiezaal en d’Onderpastrie verder onderhouden en verzorgd worden en kunnen de medewerkende verenigingen van het Gaverke verder gratis gebruik maken ervan.

Onze hartelijke dank aan alle mensen die kwamen eten, die aan het feest meehielpen en die het jaar door zich inzetten voor de verzorging van de zalen.