Vieringen 23, 24, 25 december 2017

Vierde zondag van de advent

Op zaterdag 23 december is er enkel om 17:00 uur in de heilige Amanduskerk op de Markt een eucharistieviering.
Op zondagmorgen 24 december is er enkel om 10:30 uur in de heilige Jozefkerk in de Bieststraat een eucharistieviering.

Hoogfeest van Kerstdag

Op zondagavond 24 december wordt de eucharistie om 16:00 uur in de H.-Hubertuskapel in de Kruishoutemseweg opgeluisterd door het koor Ic Singhe. In de H.-Amanduskerk op de Markt is er geen viering om 17:00 uur. Op dat uur start de eucharistieviering in de H.-Familiekerk in de Broekstraat op het Gaverke. Deze viering wordt verzorgd door Chiro Beregoed. De middernachtsviering gaat door in de H.-Amanduskerk op de Markt, wordt opgeluisterd door het koor Vox Libéré en gevolgd door de kans om elkaar te begroeten bij een glaasje glühwein of chocolademelk aangereikt met de medewerking van de leiding van Chiro Regenboog en Klimop.

Op maandag 25 december worden in de eucharistieviering om 09:30 uur in de H.-Margaretakerk in de Oblatenstraat in Nieuwenhove en in de viering om 10:30 uur in de H.-Jozefkerk op de Bieststraat samen stemmige kerstliederen gezongen. De zang in de viering om 10:45 uur in de H.-Amanduskerk op de Markt wordt verzorgd door het koor Torengalm.