7 was voldoende, 5 en 2

De grondtoon voor het werkjaar 2018-2019 gaat verder op “Vreugdevol gestemd”, met nadruk op het verhaal van de broodvermenigvuldiging.
In het weekend van 15-16 september hielden we in Waregem onze startviering rond dit thema met de klemtonen van ons bisdom op twee belangrijke woorden uit de beleidsbrief van onze bisschop: verdiepen en verbinden. Hij schrijft dat er in onze tijd een dubbele oproep klinkt: een oproep tot verdieping, vooral van onze vriendschap met Jezus Christus. En een oproep tot verbinding, om gemeenschap te vormen en open te zijn voor alle mensen. Deze twee, verdiepend en verbindend te werken, kunnen ons een diepe vreugde geven.
Meer informatie over de inleidingen die het bisdom hierop voorzag vind op de neerslag van de impulsavond en het ori├źntatiefeest op de site van het CCV.