Vakantieregeling eucharistievieringen

De wekelijkse eucharistievieringen gaan door zoals vermeld op onze specifieke pagina.

Wat betreft de weekdagvieringen vallen enkele vieringen weg. Voor de volledige vakantiemaanden juli en augustus valt de eucharistie op woensdagavond om 18:30 uur in de H.-Amanduskerk (Markt, Centrum) telkens weg. Op dinsdag 28 juli is er geen eucharistieviering om 18:30 uur in de H.-Margaretakerk (Oblatenstraat, Nieuwenhove).

Op dinsdag 21 juli start de solemnele mis voor Vorst en Vaderland met Te Deum in de H.-Amanduskerk om 10:00 uur.

In augustus vieren we het hoogfeest van de Opneming ten hemel van Maria op vrijdag 14 augustus om 18:30 uur in de H.-Familiekerk (Broekstraat, Gaverke) en op zaterdag 15 augustus om 08:00 uur in de H.-Hubertuskapel (Kruishoutemseweg, Jager), om 09:30 uur in de H.-Margaretakerk (Oblatenstraat, Nieuwenhove) en om 10:45 uur in de H.-Amanduskerk (Markt, Centrum). Aansluitend vieren we de 20ste zondag in het jaar A op zaterdag 15 augustus om 16:00 uur in de H.-Familiekerk (Broekstraat, Gaverke) en op zondag 16 augustus om 09:30 uur in de H.-Margaretakerk (Oblatenstraat, Nieuwenhove), om 10:30 uur in de H.-Jozefskerk (Bieststraat, Biest) en om 10:45 uur in de H.-Amanduskerk (Markt, Centrum).

Tot 15 september gaat de weekendviering op zaterdag om 16:00 uur door in de H.-Familiekerk (Broekstraat, Gaverke) en niet in de H.-Hubertuskapel (Kruishoutemseweg, Jager). Er is in die periode een extra weekendviering op zondag om 08:00 uur in de H.-Hubertuskapel (Kruishoutemseweg, wijk De Jager).